- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Voda | 2000 |
| Feferony třešňové sterilované | 26 |
| Pórek | 40 |
| Paprika zelená | 100 |
| Paprika červená | 60 |
| Mrkev | 120 |
| Celer řapíkatý | 170 |
| Celer bulva | 155 |
| Cibule | 160 |
| Petržel - kořen | 80 |
| Zelí bílé hlávkové | 600 |
Dochucovadla:
sůl,
Energetická hodnota celkem: 1975 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 87,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 42,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 198 kJ
Bílkoviny (g): 2.1, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 8.7, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 4.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






